Arvio Hufvudstadsladetissa

6.6. Hufvudstadsladet julkaisi arvion Trespassing albumista, ensimmäinen päivälehdissä julkaistu arvio?

Kuva: eisaksso

One Comment

 1. Comment by evaisa:

  Käännös:

  “USAn ulkopuolella hän on luultavasti tunnetuin American Idolin osanottaja, alkuperäisen voittajan Kelly Clarksonin ohella. Meillä Suomessa monet tuntevat hänet varmaan suomalaisen poikaystävän ja viimetalvisen epämääräisen kapakkatappelun ansiosta. Mutta kyseessä on ainutlaatuinen ja vahva ääni yhdistyneenä suurenmoiseen lavaesiintymiseen, ja nämä ovat tehneet hänestä 2009 läpimurron jälkeen tunnetun nimen kaikkialla maailmassa.

  Uudella Trespassing-albumilla on havaittavissa että kehitystä on tapahtunut. Taso on vakaampaa kuin debyyttilevyllä eikä Adam Lambertin kiistelty persoonallisuus ole enää keskiössä. Se on jätetty tässä yhteydessä tärkeämmän asian, musikaalisen lahjakkuuden varjoon.

  Vaikutelmaksi jää että Lambertista saattaa jatkossa tulla suuri areena-artisti. Ainoa mikä puuttuu ovat todella isot hitit. Close your eyesissä ja Cuckoossa hän pääsee melko lähelle. Myös Pop that lock missä Lambertilla on tilaa briljeerata äänellään, on hyvä yritys.

  Muuten olen tyytyväinen, mutten ihastunut. Albumi on tasainen ja odotusten mukainen, mutta vailla suurempia myönteisiä yllätyksiä. Askel eteenpäin, mutta matkaa todella suurille areenoille on vielä hiukan jäljellä.”

Vastaa