Archive for joulukuu, 2011

Merry and bright!

Posted 25.12.2011 By evaisa

Adamin vierailu Suomessa päättyi mukavissa joulutunnelmissa. Jouluaattona hän tweettasi:

Xmas Eve with the Koskinens! Just had a huge traditional Finnish feast and now opening gifts! Merry and bright! Hyvää ja rauhallista joulua!

Sauli paljasti joulun jälkeen IS:n Hollywood-blogissaan että Adam oli mieltynyt suomalaisiin ruokiin. Varsinkin karjalanpiirakat munavoilla ja lihapullat maistuivat!

Joulupäivänä matka suuntautui jo takaisin Los Angelesiin.

Be the first to comment

Kun media liioitteli – ja paljon

Posted 24.12.2011 By evaisa

Uutiskertymä Adamin vierailun dramaattisista hetkistä aikajärjestyksessä. Moni lehti käänsi uutisiaan myös englanniksi. Tarinoissa oli paljon toistoa, runsaasti huhuja, ja valtavasti sensaationnälkää.

22.12.2011

23.12.2011

24.12.2011

29.12.2011

Helsingin Sanomat seurasi poliisin ja palomiesten yötä joulunalusviikon torstaina kokosivun artikkelissa. Otsikolla “Tappelevia julkkiksia ja kuollut hevonen” kruunattu juttu esitti tapauksena numero neljä seuraavaa:

Poliisi saa ilmoituksen tappelusta noin kello neljän aikoihin. Amerikkalainen poplaulaja Adam Lambert ja suomalainen tositelevisiotähti Sauli Koskinen ovat ryhtyneet tappelemaan ravintolan takahuoneessa Punavuoressa.

Poliisi vie miehet kahteen eri putkaan.

Seurustelevan tähtipariskunnan tappelusta tulee seuraavana päivänä kansainvälinen uutinen.

Miehet saavat asiansa sovittua ja poliisi päästää heidät menemään.

Be the first to comment

Vuoden pimein päivä

Posted 22.12.2011 By evaisa

Torstaiaamuna 22.12.2011 fanien oli vaikea uskoa silmiään. Mediasta tulvi kohu-uutisia, joista oli vaikea tietää, mihin uskoa. Vain se oli varmaa, että Adam ja Sauli olivat poliisin suojissa.

Reportterit värjöttelevät Pasilan poliisitalolla

Tapahtumien kulku meni suunnilleen näin: Adam ja Sauli olivat istuneet hauskaa iltaa Don’t Tell Mamassa, kuulussa helsinkiläisessä gay-paikassa. Mukana oli Saulin tuttuja kuten BB-Niko morsiamineen, IS Tutkan Katri, Saulin siskoja ym. Puoli kolmen aikaan aamulla Adam ja Sauli olivat poistuneet sivummalle ja ilmeisesti väsyksissä alkaneet riidellä. Kun muut yrittivät tulla väliin, riita muuttui kahnaukseksi ja joku soitti poliisin paikalle. Sauli vietiin Töölön kisahallin juoppoputkaan ja Adam Pasilan poliisitalolle. Vasta iltapäivällä selvisi, kun asianosaisia oli puhutettu, ettei mitään seuraamuksia tulisi. Kukaan ei ollut saanut vammoja eikä kenelläkään ollut vaateita.

Noiden pidätystuntien aikaan nettiuutiset tulvivat hurjia ja paikkansa pitämättömiä huhuja päähän potkimisesta ja sivullisten hakkaamisesta. Adamin väitettiin riehuneen ennenkin. Yhdysvalloissa tunnettu julkkisbloggari Perez Hilton tarttui välittömästi mehevään uutispommiin ja levitti vääristeltyjä huhuja eteenpäin.

Iltapäivällä Sauli pääsi vapaaksi, ja jonkin ajan päästä myös Adam. Pasilan poliisitalolla värjötelleet toimittajat olivat palelleet turhaan, sillä Adam lähti toisesta ovesta.

Sauli kirjoitti blogissaan:

Julkisuus ei ole helppoa. Mutta julkkiksetkin ovat vain inhimillisiä ihmisiä. Rakkauskaan ei ole helppoa mutta se on ikuista!!

Adam puolestaan tweettasi ensin humoristisesti, sitten vakavammin:

Jetlag+Vodka=blackout. Us÷blackout=irrational confusion. jail+guilt+press=lesson learned. Sauli+Adam+hangover burgers= laughing bout it. :)

Violence is not to be taken lightly. Embarrassed by drunkenness. No punches thrown, no injuries and no charges. Media always exaggerates.

Tapaus aiheutti valtavan uutisvyöryn suomalaisessa mediassa. Seuraavassa vain muutama hajapoiminta yli sadasta uutislinkistä:

Myös ulkomainen media kirjoitti tapauksesta harvinaisen laajasti. Siitä uutisoitiin kaikissa maanosissa ja kaikilla mahdollisilla kielillä.

Adam twiittasi itse oheisen videolinkin.

Be the first to comment

Supertähti taviksena Helsingissä

Posted 21.12.2011 By evaisa

Adam ja Sauli liikkuivat Helsingissä kuin ketkä tahansa lomalaiset. Jotkut fanit törmäsivät heihin kaduilla, kaupoissa ja muissakin paikoissa. Myös lehdet olivat vierailusta todella innoissaan.

Myös Adam hehkutti twitterissä: “Helsinki on kaunis kaupunki täynnä kauniita ihmisiä! Kiitos!

Be the first to comment

Adamin joulutervehdys

Posted 20.12.2011 By evaisa

Adam nauhoitti joulutervehdyksen faneilleen.

http://www.youtube.com/watch?v=AWQ845RR9wk

Be the first to comment

Uusi single ulkona

Posted 20.12.2011 By evaisa

Tiistaina 20.12.2011 Adamin uusi single Better Than I Know Myself ilmestyi Suomessa virallisesti. Se tuli myyntiin latauskauppoihin, Spotifyyn  ja sen soittaminen radiossa alkoi. Ainakin NRJ, Voice ja Radio Aalto ottivat sen soittolistoilleen avauspäivänä. Kappale ponnahti välittömästi Suomen iTunesin ykköseksi. Ilmestymisviikollaan se oli Suomen virallisen listan kuudes, oltuaan listalla vain puoli viikkoa.

Be the first to comment

Adam tuli Suomeen!

Posted 19.12.2011 By evaisa

“More bitter than a December winter night”… Suomen talviyö on pimeimmillään, synkimmillään, katkerimmillaan… Aivan kuin Adamin uudessa singlessä “Better than I know myself”.  Adam lensi 19.12. Shanghaista Finnairin lennolla Suomeen. Tieto Adamin saapumisesta oli levinnyt fanien keskuudessa ja häntä oli lentolentällä vastassa pieni joukko faneja ja muutaman lehden valokuvaajat.

Suomeen saapuminen herätti median uteliaisuuden, varsinkin Seiska päivitti saapumisesta aktiivisesti päivän mittaan. Iltalehti ei ollut ajan tasalla vaan joutui lainaamaan uutisensa muilta.

Be the first to comment

HS yllätti ja järjestää äänestyksen “Laita julkkikset ja kuhertelijat järjestykseen”,  listalla myös Adam Lambert ja Sauli Koskinen. Äänestys jatkuu vuoden loppuun asti. Äänestyksen löydät täältä

wallpaper by @essellsari

wallpaper by @essellsari

Be the first to comment

Adamin uusi single tulevalta Trespassing -albumilta on Better than I know myself- Suomessa NRJ on luvannut soittaa kappaleen heti tuoreeltaan 20.12. Joten radiot auki ja kuulolle!

Kuuntele pätkä mm. täältä: http://t.co/rD4B2KbR, koko kappale:

Adam Lambert: Wanna hear ALL of “Better Than I Know Myself”? Click:http://bit.ly/sGIC5H

NRJ:n uutinen radioensi-illasta: NRJ Blogit – Musiikkipäällikkö: – Adam Lambert NRJ:llä http://fb.me/1oUSbSL3S

Iltalehden uutinen: Vihdoin uusi levy – rakkaus Sauliin innoitti Adamia

Adam twiittasi uuden singlen kannen ja linkin pieneen pätkään kappaletta ja saman tien taisi muutama sivusto kuten twitterkin ruveta nikottelemaan – innostus uutta kappeletta kohtaan on kova.

Better than I know myself

Better than I know myself

Be the first to comment

Adamin ja Saulin vuosipäivä 6.11.2011

Posted 3.12.2011 By Nuusk

adamlambert Adam Lambert

Happy Anniversary Sauli!! One year ago tonight we met in Helsinki!!! I love you! pic.twitter.com/9q2esciR
Saulin blogi vuosipäivästä : Vuosijuhlaa ja Suomihittejä http://blogit.iltasanomat.fi/sauli/vuosijuhlaa-ja-suomihitteja/129
Adamin ja Saulin vuosipäivään tarttuivat myös suomalaiset iltapäivälehdet, Anna  ja Seiska.
Iltasanomat 7.11.11.

Iltasanomat 7.11.11.

Seiska 10.11.2011

Seiska 10.11.2011

Anna 1.12.2011

Anna 1.12.2011

Anna 1.12.2011

Anna 1.12.2011

Be the first to comment