Archive for helmikuu, 2011

Sleepwalker uusin sinkkujulkaisu

Posted 25.2.2011 By Nuusk

Uusin sinkkujulkaisu Suomen radioissa Adamin levyltä on Sleepwalker. Sleepwalker julkaistaan maaliskuussa myös cd:nä Saksassa, tilattavissa ainakin Amazonin verkkokaupasta. 24.2.2011 Voicen ensireaktiossa Sleepwalker menestyi jo hyvin http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cid=24017&cat=19&mw

Sleepwalker cd:n kansi

Sleepwalker cd:n kansi

1 Comment. Join the Conversation

“Adam on ihan hyvä”

Posted 24.2.2011 By evaisa

Sauli ja Adam -huuma Suomessa jatkuu. 24.2.2011 ilmestynyt Seiska julkaisi kokosivun koosteen lomauutisista, ja vedonlyöntiyoimisto Unibet tiedotti “Adam julkistaa suhteensa Sauliin” -vedonlyönnistä 23.2.2011.

Torstaina aiemmin niin pidättyväinen HS:n verkkolehti julkaisi ennakkona perjantain NYT-liitteessä ilmestyvän Saulin isän haastattelun. Tämä tiivistää:

“Rakastan poikaani ja tietysti toivon, että hän on onnellinen. Adam on ihan hyvä.”

Haastattelu poiki lisää uutisia mediaan:

Helsingin Sanomat Nyt 25.2.2011

Helsingin Sanomat Nyt 25.2.2011

Helsingin Sanomat Nyt 25.2.2011

Helsingin Sanomat Nyt 25.2.2011

Seiska 24.2.2011

Seiska 24.2.2011

Be the first to comment

Lemmenloma etelämerellä

Posted 21.2.2011 By evaisa

Adamin ja Saulin lomakohde oli Bora Bora, ja heidän sieltä palattuaan saatavilla oli myös lomakuvia, joista suomalainen media uutisoi heti tuoreeltaan.

Adam oli lomalta palattuaan tweetannut sanan “Sauli”, mutta poistanut sen samantien. Tästä huolimatta “Sauli” oli hetkessä noussut twitterin trendilistalle ympäri maailman.

1 Comment. Join the Conversation

Kun Sauli ja Adam kohtasivat

Posted 17.2.2011 By evaisa

Walter de Camp kirjoittaa City-lehdessä 4/2011 miten Sauli ja Adam kohtasivat. Tuhkimotarina, hyvinkääläisen Sauli Koskisen tie Adamin sydämeen, alkaa:

“Olipa kerran marraskuun 6. päivän ilta 2010. Amerikan Idols-tähdellä Adam Lambertilla oli ollut loppuunmyyty keikka Kaapelitehtaalla.” …

Kannattaa lukea ajatuksella kirjoitettu juttu, jossa kerrotaan Saulin taustoista, pohditaan suhteen merkitystä suomalaiselle homoyhteisölle ja arvaillaan, miksi Sauli vaikenee suhteesta.

1 Comment. Join the Conversation

Adam ja Sauli: taas yhdessä

Posted 16.2.2011 By evaisa

Adamin kommentoitua lehdistön väärintulkintoja media alkoi arvuutella, mahtoiko hän tarkoittaa ettei oikeasti seurustelekaan Saulin kanssa. Grammy-juhlien jälkeen Adam antoi haastatteluja joissa kertoi avoimemmin seurustelustaan, ja heti sen perään Sauli Koskinen palasi Suomesta Los Angelesiin ja nähtiin yhdessä Adamin kanssa. Eipä enää taida olla  mitään epäilystä siitä kuka onnekas seurustelukumppani on!

Jopa tähän saakka pidättyväinen Helsingin Sanomat on liittynyt Adam-uutisoinnin rintamaan.

Medialinkkejä 15.-17.2.2011:

Be the first to comment

Glam Nation Live julkaistaan maaliskuussa

Posted 15.2.2011 By evaisa

Uutta albumia odotellessa fanit pääsevät nauttimaan Glam Nation Live -dvd:stä, joka julkaistaan maaliskuun lopulla. Se tulee ennakkotietojen mukaan levitykseen “22.3. tai sitä ennen”. Verkkokauppa Cdon.fi on jo lisännyt sivuilleen tiedon, jossa kerrotaan alustava julkaisupäivä: 18.3.2011. AdamOfficial myy Glam Nation Tour Packia, jossa on dvd:n lisäksi t-paita ja kiertueen kartta.


Be the first to comment

Adam kertoo romantiikasta

Posted 13.2.2011 By evaisa

Pariisin salaisuudet paljastuivat, kun Adam Grammy Social Summit -tilaisuuden jälkihaastatteluissa kertoi haastattelijalle tarkemmin kuulleensa Grammy-ehdokkuudestaan aamuseitsemältä “erityisen ystävän” seurassa romanttisissa merkeissä. Suomalaisessa lehdistössä uutisoitu lemmenloma on siis totta!

1 Comment. Join the Conversation

Jos Mul Ois Sut ja muita fanicovereita

Posted 13.2.2011 By evaisa

Jos Mul Ois Sut

.
YouTubesta löytyy fanivideoita ja covereita Adamin kappaleista. Niitä osataan tehdä Suomessakin. JossuTossun laajasta parodiavalikoimasta löytyvät mm. seuraavat:
Tytöt eivät toki laula Adamin veroisesti, mutta kuka siihen pystyisikään! Sanoituksia on suomennettu luovasti:
Helsingistä Kaarinaan juhlitaan ja rockataan.
Otetaan hotellista huone, aamuun asti riehutaan.
Tytöt korkeissa koroissaan, pojat istuu autoissaan.
Maailmassa ne tarvitsee vain rakkautta.
.
Valikoimasta löytyy myös videodokumentti Kaapelitehtaan konsertista 6.11.2010:
Be the first to comment

Mediakukkasia

Posted 13.2.2011 By evaisa

Me Naiset 6/2011

Suomalaisen lehdistön Adam-uutisointi panee pohtimaan, tietävätkö toimittajat lainkaan mistä kirjoittavat. Varsinkin vältakunnan ykkössanomalehti Helsingin Sanomat tuntuu karttelevan Adamia. Albumia ei ole arvosteltu lehdessä sen enempää kuin Kaapelitehtaan konserttiakaan.

Hiljaisuus katkesi 11.2. HS:n kulttuurisivujen HS-raadissa ilmestyneeseen Lotta Backlundin tokaisuun:

Pitääkö esimerkiksi kokeellista rockmusiikkia tukea, vaikka sitä haluavat kuulla vain harvat, kysyy stand up -koomikko Lotta Backlund, ja vastaa itse: “Juuri siksi kai pitää, koska muuten kaikki kuulostaa Adam Lambertilta.”

Seuraavan päivän HS:n viihdesivun pakina panee vieläkin pahemmaksi:

Eniten meuhkataan siitä, että Big Brotherista tuttu Sauli Koskinen on nähty Adam Lambertin kanssa, ja kumpikaan ei kommentoi, mitä on meneillään….

Kysyn vaan, kuka Lambert? Pikagooglaus paljastaa, että hän on sijoittunut toiseksi American Idolsissa, käyttää silmämeikkiä ja suuteloi miesten kanssa.

Hänen tiedetään myös esittäneen kappaletta Shir LaShalom, koska on juutalainen. Suomen vierailullaan hän aiheutti Stockmannilla kaaoksen.

Siinä sitä onkin mehusteltavaa, että nyt hän riiaa meidän BB-prinssin kanssa.

Olen yhtä mieltä Saulin kanssa siitä, että mediameuhkaaminen ampuu nyt yli. Pojat vaan tykkäävät toisistaan, se siitä.

Me Naiset lehdessä 6/2011 puolestaan leukaillaan: “Oi että me tarvitaan se Lambertin Aatami meidän vävypojaksi” ja kaavaillaan Adamia mm. juhannusjuhlien juontajaksi.


1 Comment. Join the Conversation

Osaavatko toimittajat lukea?

Posted 12.2.2011 By evaisa

IS-tutka 7.2.2011

Median medialukutaidossa on ollut toivomisen varaa. Kun Adam näyttäytyi Saulin kanssa, uutisia tahkottiin ahkerasti. Kun Sauli palasi Suomeen ja Adam näyttäytyi ystävien kanssa ulkona, lehdistön mielestä Adam seurustelikin nyt “eksän” (joka oikeasti ei ollut Adamin eksä eikä poikaystävä ollenkaan) kanssa. Kun Adam tweettasi olevansa huvittunut lehtiuutisista, lehdet olettivat hänen kiistävän nimenomaan huhut Saulin kanssa seurustelusta.

Sauli puolestaan kertoi olevansa lähdössä Yhdysvaltoihin tekemään IS Tutka Roadshowta, eikä herrasmiehenä kommentoinut uutiskohua muuten kuin toteamalla sen lyövän yli.

Medialinkkejä 3.2.-11.2.2011:

Be the first to comment